Coaching

“FitValue in mijn ogen: een groep “jonge honden met levenservaring”. Ze zitten op goud, want ze hebben een gedeelde overtuiging hoe ze in het (werkende) leven willen staan. Met werkelijk stuur op persoonlijke ontwikkeling, balans werk/privé en samen timmeren aan de FitValue-weg. Mooi dat ik ze van tijd tot tijd mag ontmoeten!

Teams met een ontembare drive, teams met gedoe, teams die muurvast zitten…. Voor mij als teamcoach allemaal geweldig om mee te werken! FitValue valt voor mij in de eerste categorie en ik begeleid ze om als team of individueel te groeien. Bijvoorbeeld door verschillen te gaan benutten, elkaar helpen en bijsturen om die oprechte ambitie van balans tussen werk en privé verder te delen met de wereld.

Hoe ik dat doe in mijn rol? Nieuwsgierig zijn naar alles wat er is. Ook in niet gewenst gedrag zit veel informatie. Wat krijgt bijvoorbeeld telkens voorrang ten opzichte van wat je eigenlijk zou willen doen? Daarnaast ondertitel ik “wat er niet gezegd wordt maar wel bedoeld”. Soms gecombineerd met wat liefdevol platslaan. Maar altijd met een glimlach en ten dienste van de ontwikkeling in het team of de persoon.”

Mirjam Molenaar – teamcoach