FitValue onderscheidt zich van andere bureaus door een persoonlijke benadering. Medewerkers ontmoeten elkaar in een ontspannen sfeer aan een grote tafel waar kennis en ervaring wordt uitgewisseld. Bij alles wat FitValue onderneemt staat het belang van de medewerker voorop. Dit doen wij vanuit het geloof dat onze medewerkers alleen van waarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers als wij de perfecte omstandigheden bieden. Op de momenten dat we bij elkaar komen nemen we dan ook veel tijd voor gezelligheid en ontspanning. We evalueren de uitdagingen, werkdruk, ontspanning en sportiviteit van de afgelopen weken en geven elkaar tips.

Wij zijn een platte organisatie waarin de medewerkers gezamenlijk de richting bepalen. Door de korte lijnen kunnen goede ideeën meteen worden doorgevoerd. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Dit doen we door trainingen en coaching en door het aanbieden van uitdagende opdrachten die meegroeien met de ontwikkeling van de medewerker. Voor medewerkers wordt jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar gesteld. Om binnen een kleine organisatie toch inhoudelijke coaching te kunnen aanbieden zijn wij een samenwerking aangegaan met experts uit de praktijk die vakinhoudelijke coaching verzorgen.

FitValue biedt medewerkers goede arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris, pensioen en voldoende vrije dagen belonen wij medewerkers voor het leveren van extra inspanning. Dit kan gaan om extra eigen inzet maar ook om het aandragen van nieuwe medewerkers of opdrachten.

Dennis van der Meer haalt energie uit samenwerken aan toonaangevende projecten, hij werkt efficiënt en gestructureerd en gaat geen uitdaging uit de weg. Dennis is een teamspeler die oog heeft voor de belangen van alle betrokkenen, hij zorgt altijd voor een open communicatie, zowel binnen zijn eigen organisatie als naar buiten. Zijn speciale aandacht gaat uit naar realiseren van projecten, assetmanagement, duurzaamheid en circulariteit binnen de projecten Dennis heeft uitgebreide ervaring met de uitvoering van werken. Zijn brede technische kennis en kennis met betrekking tot thema’s als duurzaamheid en veiligheid zijn van grote waarde voor elke organisatie.

Sven Kistemaker is een gedreven Assetmanager, hij brengt een proactieve en doortastende werkhouding met zich mee. Sven word enthousiast van een nieuwe uitdaging en de kansen die dit met zich meebrengt. Hij benadert activiteiten met een gestructureerde en efficiënte werkwijze. Sven is een teamspeler die werkt met open communicatie en uitgaat van de kracht van het team. Het beheren en onderhouden van de assets doet Sven in teamverband. Hij stuurt het team op samenwerking en ontwikkeling. Daarnaast hanteert hij een open communicatie en bouwt hij aan onderling vertrouwen. De combinatie van ontwikkeling en vertrouwen maakt een krachtig team dat het mogelijk maakt om met minimale kosten het maximale resultaat te behalen op alle aspecten van assetmanagement en het geeft de teamleden de ruimte de eigen vaardigheden in te zetten en te ontwikkelen.