Voor jou betekent FitValue werken met fitte, enthousiaste en kundige mensen binnen de grond, weg- en waterbouw. Wij zijn op zoek naar mensen die willen investeren in zichzelf en in FitValue. Naar mensen die willen ontdekken hoe ze nog beter kunnen worden en hoe ze daar ook anderen mee kunnen inspireren. Persoonlijke en professionele begeleiding door specialisten uit het vakgebied is een belangrijk onderdeel van werken bij FitValue. Omdat je alleen fit bent als je ook fysiek lekker in je vel zit, zorgen we voor de mogelijkheid om (gezamenlijk) te sporten, met een sport abonnement, groepstrainingen en sportieve uitjes.

Door ons uitgebreide netwerk vinden wij een opdracht die perfect is voor jou én voor de opdrachtgever, the perfect Fit! Wij zoeken samen naar doorgroeimogelijkheden, zodat je steeds een opdracht uitvoert die past in jouw ontwikkelplan. Ontwikkelen is bewegen!

FitValue maakt samen met de medewerker een opleidingstraject op maat. Dit betekent dat iedere medewerker van FitValue minimaal één dagdeel per week besteedt aan kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, met een coach, in samenwerking met collega’s en met ons uitgebreide netwerk van ervaren professionals die graag hun ervaring delen. Zo snijd het mes aan twee kanten: wij leren van de ideeën en de frisse blik van onze talenten, en zij kunnen zichzelf ontwikkelen en creëren daarmee Value voor onze klanten!

Spreekt dit je aan, schrijf je dan nu in of neem contact met ons op.

KVK 72172045 | Drachmeweg 129 | 2153 PA Nieuw-Vennep