HOE het begon..

Wij zaten aan de keukentafel en hadden het erover dat steeds meer jonge mensen een burn-out krijgen. We vroegen ons af wat de oorzaak daarvan is. We kwamen tot de conclusie dat het te maken heeft met balans. De wereld om ons heen vraagt veel van ons. Zeker bij jonge mensen, die willen presteren op werk, hun sociale contacten blijven onderhouden, een relatie krijgen, gaan samenwonen, huis kopen, trouwen, kinderen….. Probeer hier maar eens balans in te vinden en te houden! Zo kwamen we op het idee om een bedrijf te beginnen waarmee we starters en doorgroeiers willen helpen om te ontwikkelen, en toch een goede balans tussen werk en privé te behouden. Wij geloven dat voldoende lichaamsbeweging hierbij een essentiële rol kan vervullen!

Omdat wij sport en coaching door mentors met werkervaring belangrijk vinden, stellen wij hier graag werktijd voor beschikbaar.
Dit is waar we voor staan, zo gaan we starters en werkgevers helpen!

WIJ stellen ons even voor..

Adrie van Hoekelen geboren en getogen in de Bollenstreek maar heeft als projectmanager het hele land gezien. Hij heeft gewerkt voor ontwikkelaars, luchthavens, waterschappen, gemeenten, provincies en rijksoverheid. Hierbij ziet hij steeds hetzelfde patroon: jonge mensen die op een of andere manier niet alles uit zichzelf halen. En dat is jammer! Adrie gelooft dat met de juiste begeleiding, een goede balans te vinden is tussen resultaten boeken en jezelf ontwikkelen, in je werk en als persoon. En die begeleiding, daar ontbreekt het nogal eens aan. Het gevolg? Talenten die overwerkt thuis zitten, of juist blijven zweven omdat ze niet verder komen. Adrie ziet dagelijks in zijn eigen team juist dat mensen die zich prettig en veilig voelen beter presteren. Bij FitValue willen wij je graag de juiste begeleiding geven zodat je alles uit jezelf kunt halen!

Bert IJmker geboren in Utrecht en nog steeds woonachtig in het midden van Nederland. Dit is een mooie uitvalsbasis om opdrachtgevers in het hele land te kunnen bedienen. Als Contractmanager heeft Bert gewerkt voor aannemers, ontwikkelaars, waterschappen, gemeenten, provincies, rijksoverheid en netbeheerders. Hierbij ziet hij telkens weer dat een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer van essentieel belang is voor een goed resultaat. Door te zoeken naar een gezamenlijk belang en bewust te werken aan onderlinge relaties worden projecten een succes. Hierin wil Bert de mensen van FitValue graag begeleiden.

KVK 72172045 | Drachmeweg 129 | 2153 PA Nieuw-Vennep